Kicki-Kollstedt

Kicki

Har drivit egen konstultverksamhet inom marknadsföring, strategi och projektledning i drygt fyra år. Efter många år som marknadschef och projektledare startade jag eget 2015. Målet med min verksamhet är att hjälpa företag och organisationer fylla tomrummet när det saknas en chef eller projektledare på marknads- och kommunikationsavdelningen, eller så behöver man de där "extra" kompetensen som kan hoppa in och hjälpa till med strategiskt arbete i organisationen. Det är där jag och min kompetens kommer in.

Gröna Lunds Tivoli, Museet Vikingaliv, Nordiska Museet, Länsförsäkringar, DanskeBank, Maicon i Uppsala, Maicon Rail, Sturegallerian och KTH. Listan är lång med varumärken jag arbetet för och tillsammans med. Oavsett verksamhet så sätter jag mig snabbt in i verksamheten och mitt uppdrag.

Kicki
Jag är en driven, relationsorienterad och positiv person som är allra bäst på att arbeta i förändrings- och utvecklingsdrivna företag. Bra på strategisk insikt och förståelse för långsiktiga mål tillsammans med ett praktisk kunnande och kompetens att översätta och implementera det i dagliga verkligheter har gjort mig till en bra partner för min uppdragsgivare hittills. Referenser

Affärsidé

Kollstedt Konsult levererar tjänster inom områdena marknadsföring, projektledning och strategi med ett stort kundfokus. Allt görs utifrån ett kund-, marknads- och omvärldsperspektiv där nyfikenhet, professionalitet och leverans är en självklarhet. Målet är alltid att etablera långsiktiga, och för alla parter, lönsamma resultat. Skräddarsyn unika lösningar för alla uppdrag.

Vision

Min vision är att vara den självklara samarbets-partnern när det gäller marknadsföring, strategi och projektledning . Företag i utveckling och förändring ska se mig som en självklar resurs för korta och längre uppdrag. ”Omöjligt bor inte här” är min devis.

Mitt CV hittar du här

Samarbetspartners

Abby PR är en liten snabbfotat PR-byrå som grundades hösten 2016 av Moa Abrahamsson Byström, som varit aktiv inom PR och kommunikation i över 15 år. Abby PR lägger stort fokus på aktivt och operativt PR-arbete som ger resultat. Tillsammans med våra kunder lägger vi den strategi som ska ge varumärket, produkten eller tjänsten den uppmärksamhet som krävs i såväl traditionella som nya medier.

Designbyrån Fingerformat hjälper till med allt från unika grafiska profiler till produktion av befintlig form. Producerar stort som smått, från loggoförslag, visitkort, foldrar, broschyrer, roll-ups, års-redovisningar, annonser, hemsidor med mera. Lång yrkeserfarenhet inom reklam-branschen, samt studier på Beckmans Reklamskola. Fingerformat har även tagit fram Kollstedt Konsults hemsida.

Pool är en reklambyrå som är specialiserade på upplevelser. En kreativ, flexibel och professionell byrå. Så här säger Arvid Axland på Pool om Kicki;
"Kicki är en av de mest energigivande människor jag samarbetat med. Som längst har vi jobbat 8 år tillsammans i uppdraget för Gröna Lund. Jag är imponerad hur Kicki jobbar i med varumärkesfrågan i organisationen så att det blir en stark upplevelse både för kunder och medarbetare. Vet att hon är mycket uppskattad både som uppdragsgivare och chef".

Likehouse är en mediebyrå med lång och bred erfarenhet. Genom sitt partnerskap med digitalbyrån Dwise, har de även en sylvass spets inom digitala media och produktion.
Solid forskning om kommunikation, och en vidsträckt kunskap om olika typer av företag och branscher, ligger till grund för deras erbjudande. De kallar det ”verklig räckvidd”. Med det menar de helt enkelt rätt content i rätt kanal i relevant miljö.

KONTAKTA MIG:
Kicki Kollstedt
+46 72 329 69 65

kicki@kollstedt.se