Nöjda samarbetspartners berättar.
- Vi har gjort det tillsammans.

Haft förmånen att arbeta på Gröna Lund i många år, och efter det som egen i Kollstedt Konsult AB. Här har jag haft kunder som KTH, KTH Södertälje, Museet Vikingaliv, Maicon i Uppsala, Nordiska Museet, Projektform och Maicon Rail. Har också haft förmånen att få arbeta med flera väldigt bra samarbetspartners som t ex Pool Kommunikationsbyrå, Abby PR, Fingerformat, medarbetare från Likehouse med flera. Marknadsföring, strategi och projektledning är mina huvudkompetenser. Se referenser nedan.
Så här säger Projektform som jag arbetade tillsammans med i projektet Vikingaliv i två år; ”Vi har haft ett väldigt gott samarbete med Kicki, bland annat när vi byggde och lanserade Vikingaliv, där Kicki hade ansvar för all marknadskommunikation.  Vi tycker om att arbeta tillsammans med Kicki för att hon är positiv, engagerad, har goda kontakter och är mycket lösningsorienterad. Hon tar små och stora frågor på lika stort allvar, vilket bidrar till trygghet. Vi kan varmt rekommendera Kicki”

"Jag uppskattar samarbetet med Kicki av flera anledningar. Hon kunnig i sitt område, lojal med uppdragsgivaren, snabb, pålitlig och analytisk. Dessutom duckar hon inte för svåra frågor eller knepiga situationer och människor. Jag skulle gärna samarbeta med Kicki igen.”

Kristina Palm, prefekt KTH 

Projektledning - KTH

KTH SÖDERTÄLJE
Uppdrag med projektledning för events, digitala kommunikations-kampanjer samt filmproduktioner under två år. 

”Kicki har en unik förmåga att kombinera sin strategiska insikt och förståelsen för de långsiktiga målen med ett praktisk kunnande och kompetens att översätta och implementera det i den dagliga verkligheten. Under min tid som koncernchef för Parks and Resorts och vd för Gröna Lund, visade hon också hur hon självständigt kunde driva arbetet i rätt riktning. Att hon dessutom är positiv och är lätt att arbeta med gör ju det hela ännu enklare i ett bolag där inget skall vara omöjligt"

Jan Roy, VD Gröna Lund och koncernchef Parks & Resorts

Marknadschef - Grona Lund

GRÖNA LUNDS TIVOLI
På Gröna Lund arbetade jag i tio år och fick förmånen att vara med på en varumärkesresa där vi ökade antalet gäster från 1 miljon till 1.5 miljon.

”När jag fick i uppdrag att som VD ansvara för att Vikingaliv blev verklighet, visste jag att vi redan tidigt behövde professionell marknadsföring, kommunikation och PR. Kicki levde upp till alla mina högt ställda förväntningar. Hon har förmågan att lyssna på kunden och se till att saker händer. Jag kan ge henne mina bästa rekommendationer”.

Ulf Larsson, VD och grundare till Museet Vikingaliv

Marknadschef - Vikingaliv

VIKINGALIV
Marknadschef under nästan två år där jag var med och lanserade museet samt la grunden till alla kommunikationsaktiviteter.

KONTAKTA MIG:
Kicki Kollstedt
+46 72 329 69 65

kicki@kollstedt.se