Mina samarbetspartners

Det är viktigt att samarbeta med andra. Man blir alltid lite bättre när man gör saker tillsammans. Därför har jag några riktigt bra samarbetspartners som jag arbetar med. Företag med bra människor som står för bra saker; personliga och professionella. Tillsammans med dem så kan jag leverera det mesta inom marknadsföring, strategi och projektledning.

Abby PR är en liten snabbfotat PR-byrå som grundades hösten 2016 av Moa Abrahamsson Byström, som varit aktiv inom PR och kommunikation i över 15 år. Abby PR lägger stort fokus på aktivt och operativt PR-arbete som ger resultat. Tillsammans med våra kunder lägger vi den strategi som ska ge varumärket, produkten eller tjänsten den uppmärksamhet som krävs i såväl traditionella som nya medier.

Designbyrån Fingerformat hjälper till med allt från unika grafiska profiler till produktion av befintlig form. Producerar stort som smått, från loggoförslag, visitkort, foldrar, broschyrer, roll-ups, årsredovisningar, annonser, hemsidor med mera. Lång yrkeserfarenhet inom reklambranschen, samt studier på Beckmans Reklamskola. Fingerformat har producerat hemsidan till Kollstedt Konsult AB bland många andra..

Pool är en reklambyrå som är specialiserade på upplevelser. En kreativ, flexibel och professionell byrå. Som längst har vi jobbat 8 år tillsammans i uppdraget för Gröna Lund.Så här säger Arvid Axland på Pool om Kicki;
"Kicki är en av de mest energigivande människor jag samarbetat med. Som längst har vi jobbat 8 år tillsammans i ett uppdrag. Jag är imponerad hur Kicki jobbar i med varumärkesfrågan i organisationen så att det blir en stark upplevelse både för kunder och medarbetare. Vet att hon är mycket uppskattad både som uppdragsgivare och chef."

Likehouse är en mediebyrå med lång och bred erfarenhet. Genom sitt partnerskap med digital-byrån Dwise, har de även en sylvass spets inom digitala media och produktion.Solid forskning om kommunikation, och en vidsträckt kunskap om olika typer av företag och branscher, ligger till grund för deras erbjudande. De kallar det ”verklig räckvidd”. Med det menar de helt enkelt rätt content i rätt kanal i relevant miljö.

KONTAKTA MIG:
Kicki Kollstedt
+46 72 329 69 65

kicki@kollstedt.se